SEE - Tapahtumayhteisö
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 IRC:n käyttösuositus ja sen noudattaminen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tolvanen
Son Of Satan
avatar

Ikä : 21
Viestien lukumäärä : 29
Join date : 13.04.2011

ViestiAihe: IRC:n käyttösuositus ja sen noudattaminen   To Huhti 21, 2011 6:47 am

Miksi mIRC:iä pitäisi edes käyttää?
Tämä kysymys kuuluu usein vasta-alkajien suusta jotka eivät välttämättä ymmärrä IRC:n päälle.
Ei, kyseessä ei ole IRC galleria. Galleria on vain IRC:n "käyttäjien" sivusto/galleria, tosin kaikilla IRC gallerian käyttäjillä ei taida olla tietoakaan mikä on oikea IRC.
Kysymykseen palaten; miksi? No siksi koska IRC on luultavasti paras paikka pitää yhteyttä esimerkiksi ylläpitoon, mutta miksei myös tavan jäseniin. Ei ole ollenkaan vaikea käyttää kuin luulisi. Se on kerran sillointällöin kun asennat mIRC uusiksi tai muuta vastaavaa, ja joudut antamaan samat tiedot taas, mutta se on vain se yksi kerta. Erittäin hyvä seikka myös käyttää IRC:iä on se, että kanavallamme on RuneScript botti, joka antaa vastauksen lähes jokaikiseen asiaan koskien runescapea, mutta myös moneen muuhunkin asiaan. RuneScript on erittäin kätevä apuväline ja aina valmis auttamaan. Varoitan; ketään ei kiinnosta katsella kun spämmäät RuneScriptin kanssa esimerkiksi statseja jne, joten voit hyvin mielin avata querykeskustelun botin kanssa.

Onko se vaikea käyttää?
Ensimmäinen kerta on jokaisella totuttelun käyttökerta. Opit kuitenkin viikossa itseasiassa kaiken tarvittavan. Ylläpito (ja IRC-osaaja Tolvanen) on valmis auttamaan sinua ongelmissa. IRC käyttö normipelaajalle on varsin hyödyllinen. Jos kaipaat esimerkiksi tietoja tuntiexpoistasi, voit senkin tarkistaa IRC:issä. Voit myös hyvin pitkälti käyttää erinäiseen keskusteluun myös niiden kanssa, jotka eivät pelaa sillä hetkellä RuneScapea, vaan ovat hoitamassa muita asioita, tai muuten vaan lopettaneiden kanssa. IRC on varsin hyödyllinen myös siksi, koska siellä voit idlata, eikä vie kaistaa juuri ollenkaan!

Miksi juuri IRC? Eikö mese kävisi?
Jos haluat koittaa, mesen käyttäminen on yllättävän vaikeaa suuren ryhmän kanssa, mutta IRC kanavalle mahtuu monta henkilöä kerrallaan ja keskustelu sujuu helposti. Luultavasti tämä teksti avarsi teitä käyttämään IRC:iä ja myös tutustumaan siihen paremminTämän tekstin tarkoitus oli avartaa sinua käyttämään mIRC clientiä, joka on helppokäyttöinen. Tulkaa kanavalla #SEE.rs keskustelemaan ja pitämään hauskaa. Tarvitsemme porukkaa myös IRC puolelle!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://rc10.fi
 
IRC:n käyttösuositus ja sen noudattaminen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Suomen Eliitti Expaajat :: Ylläpito & Yleinen Info :: Tiedotteet-
Siirry: